Houten kozijnen

In tegenstelling tot wat velen denken zijn houten kozijnen onderhoudsarm, duurzaam, milieu vriendelijk, en ... zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van kozijnen ramen en maatwerkdeuren. Het maakt niet uit of het nu binnen- of buitendraaiend is, draaikiep of schuifpui, afwijkende deurmaat of standaard of juist ouderwetse schuiframen, indien gewenst elektrisch bediend. Kort gezegd, bijna alles van hout maken we. Bij ons is alles standaard maatwerk.

Kozijnen met alles wat erbij hoort, is dan ook hetgeen waar we hoofdzakelijk mee bezig zijn binnen ons timmerbedrijf. Voor vele bedrijven in de regio, maar ook voor particulieren maken we de kozijnen, ramen en deuren. Hierbij is het nakomen van afspraken onze sterke kant: als we een datum afspreken dat het werk klaar staat, dan is het ook klaar en zonder smoesjes.

Dit is zeker voor aannemers en klussenbedrijven van groot belang, daar er niets zo vervelend is dan door niet tijdige levering van de planning af te wijken. Maar ook voor onze particuliere klanten is het zeker zo fijn als ze ervan op aan kunnen dat de afspraken nagekomen worden. 

Verder is er ruime keuze in mogelijkheden: beslag, hardsteen dorpels, isostone dorpels, beglaasd, glas los bijgeleverd, kozijnen geplaatst e.d. Onze kozijnen, ramen en deuren worden in eigen werkplaats gespoten. U kunt kiezen voor standaard gegrond, gegrond in kleur, voor en aflak. 

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden.