Transportkisten

Het is al jaren terug dat één van onze klanten vroeg of we een paar kisten konden maken om producten veilig te verschepen.

Zeker tegen een bestaande klant zeg je niet gauw nee. Als je dan een timmerwerkplaats/fabriek hebt, is het technisch helemaal geen probleem. Het bleef niet bij een paar, maar ondertussen zijn honderden, misschien wel duizenden kisten of kratten door ons geproduceerd. Of het nu gaat om klein of groot, machines of materialen, één of meerdere het maakt voor ons niet uit. We maken ze met plezier voor u.

Het gebeurd dat we de kisten compleet klaar afleveren, zodat alleen het deksel er nog op geschroefd moet worden. Ook wordt het vaak gedaan dat we de kisten in onderdelen meebrengen en op locatie de materialen (veelal met de heftruck) geladen worden en wij dan de kisten afmonteren. Het komt eveneens  voor dat het zo groot of complex wordt dat we de kisten terplaatse maken, dit veelal met grotere machines.

Een groot voordeel in deze tak van sport is onze flexibliteit. In veel gevallen gaat het om onderdelen die direct nodig zijn en dus op zeer korte termijn weg moeten. Soms krijgen we 's morgens een telefoontje: 'Er moet voor 12 uur nog wat weg, lukt dat?' Voor ons is het een uitdaging om dat te realiseren.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.